BSM F1 thuis

Toegevoegd op 8 mei 2012 om 00:00 door Diederik Parlevliet
Whatsapp Facebook Twitter


Tja.. ik had het verslag van onze thuiswedstrijd tegen BSM nog niet geschreven. Dat kwam natuurlijk ook een beetje omdat we die wedstrijd eigenlijk hadden moeten winnen, dat ons niet lukte, en dat we daarom dus eigenlijk geen kans meer maakten om kampioen te worden...

Juist terwijl we de eerste wedstrijd nog zo goed hadden gewonnen. Nou ja, het is niet anders. Het lukte ons niet. Het was ook wel weer zo'n typische wedstrijd met regen, wind en kou... pff... nix aan!

Wel werkten we knetterend hard om de wedstrijd te winnen. We kregen eerst een goal tegen. De verdediging stond massaal voorin om zelf te scoren... en de middenvelders waren niet op tijd terug. Gelukkig wist Finn tegen te scoren en ons daarmee weer op 1-1 te zetten. Toch lukte het ons niet om dat vast te houden. Weer kregen we een goal tegen. Ik weet eigenlijk niet meer precies hoe.
Tegen het einde van de wedstrijd stroomden we massaal naar voren. De ene na de andere aanval vuurden we af op het doel van BSM, maar het lukte ons niet te scoren. Totdat Lucas ons redde met een geweldige knal waardoor het 2-2 werd.

We namen maar geen penalties, want iedereen was doorweekt, koud en ook wel verdrietig...

Bah...!

En daarna hadden we ook nog bardienst... Bah! Dat was overigens best wel gezellig... Met Peter, Michiel, ondergetekende en Guus, de vader van Brody van de F3.

Diederik
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento