DSS F5 'uit'

Toegevoegd op 15 mei 2012 om 00:00 door Diederik Parlevliet
Whatsapp Facebook Twitter


Zo jongens,

Dat was het dan dit seizoen. We sloten af met een knallende 4-0 winst op DSS. En terecht, want die eerste wedstrijd tegen deze jongens hadden we natuurlijk nooit mogen verliezen.
We waren dus gebrand op een goeie laatste wedstrijd. Jammer genoeg was DSS maar met 8 man op komen dagen en wilden ze ook nog eens 7 tegen 7 spelen. Dat betekende dus dat we 3 wissels langs de kant hadden. Balen, want iedereen wilde natuurlijk maar wat graag voetballen.
We begonnen met Reinier op de goal, Gijs en Finn achterin (die dat overigens hartstikke goed deed!), Symar en Oskar op het middenveld en Joppe en Max voorin. Aan de kant dus Potr, Lucas en Ties.
Het duurde even voor we ons ritme hadden gevonden. Het spel hobbelde op en neer en we kwamen niet echt tot mooi uitgespeelde kansen. Symar opende de score voor ons.
Daarna was het rust. In de rust zeiden we tegen elkaar dat we deze toch wel echt wilden winnen. En dus begonnen we vol gas aan de tweede helft. Deze keer met Potr op de goal en Reinier als vanouds opstomend van achteren. Dat bracht succes! Lucas poeierde van afstand de bal prachtig over de keeper heen. Finn scoorde niet veel later uit een onmogelijke hoek de 3-0 en Gijs scoorde na een slim balletje van Ties de 4-0. Het leverde ons een welverdiende 2e plaats op dit voorjaarsseizoen. Iets om trots op te zijn! We hebben een geweldig seizoen gehad en iedereen is beter geworden. Ik vond het geweldig om jullie coach te zijn!
Dank voor jullie gezelligheid en mooie wedstrijden!

Tot slot nog even de laatste statistieken:
Max is uiteindelijk topscorer gebleven met in totaal 18 goals.
Finn is akelig dichtbij gekomen met 17 goals dit seizoen.
Joppe is prachtig mooi 3e geworden met 15 goals.
Daarachter volgt Ties op de 4e plaats met 14 goals.
De 5e plaats met allemaal 13 goals is voor Lucas, Oskar en Symar.
Reinier met 7, Gijs met 5 en Potr met 1 goal maken de in totaal 116 goals die we dit seizoen hebben gescoord compleet!

Groet en tot op de velden!

Diederik
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento