Zwanenburg thuis

Toegevoegd op 24 september 2012 om 00:00 door Diederik Parlevliet
Whatsapp Facebook Twitter


We zullen de verslagen ook op de site gaan plaatsen (http://alliance22e3.ditismijnteam.nl/), maar hier per mail ook een kort verslag van onze wedstrijd afgelopen zaterdag:

Na 2 prachtige overwinningen tegen Hoofddorp E3 (voor de beker) en Hillegom E2 zijn we na de 1 - 6 tegen Zwanenburg E2 weer met beide beentjes op de grond gezet. We hadden het niet verwacht, temeer omdat Hoofddorp vorige week nog van Zwanenburg had gewonnen!

Zonder Gijs, maar weer met Symar begonnen we a.s. tegen Zwanenburg. Ondanks een snelle tegengoal wisten we zelf ook snel te scoren en was er op zich niet veel aan de hand. Totdat we slordig met onze posities omgingen en Zwanenburg bovendien veel feller de duels inging. We werden een beetje overbluft. Daarmee liep Zwanenburg snel uit naar 4-1, waarbij moet gezegd dat ze ook een beetje geluk hadden met een aantal doelpunten voor rust. Onze 2e helft was al een stuk beter, maar helaas was het te laat om de wedstrijd te kantelen. We vonden zelf ook achteraf dat het beter moest, dus gaan we vol goede moed volgende week naar DIOS.

Zaterdag a.s. 29 September spelen we om 11.30 uur tegen DIOS E3
Verzamelen om 10.30 uur bij ingang van Alliance
Mochten ouders direct naar DIOS gaan, graag even melden bij Hans Wagenaar, Coert Jonker of Diederik Parlevliet

Groet,

Coaches Coert en Diederik
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento